Oficiálna stránka mesta Rožňava
Slovenčina Magyar English

5. ročník Rožňavského veľtrhu pre seniorov

 03.10.2022
Vážení seniori, ťažko zdravotne postihnuté osoby a ich opatrovatelia! Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Rožňave, Mesto Rožňava a Okresná organizácia Jednoty dôchodcov Slovenska v Rožňave Vás pozývajú na 5. ročník Rožňavského veľtrhu pre seniorov. Podujatie sa uskutoční 12.októbra 2022 od 7.30 v Spoločenskej sále na Mestskom úrade v Rožňave na Šafárikovej ulici.
5. ročník Rožňavského veľtrhu pre seniorov

plagat

plagat

plagat

plagat

Vážení  seniori, ťažko zdravotne postihnuté osoby a ich opatrovatelia!
 
Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Rožňave, Mesto Rožňava a Okresná organizácia Jednoty dôchodcov Slovenska v Rožňave Vás pozývajú  na 5. ročník Rožňavského veľtrhu pre seniorov. Podujatie sa uskutoční 12.októbra 2022 od 7.30 v Spoločenskej sále na Mestskom úrade v Rožňave na Šafárikovej ulici.

V programe podujatia sú pripravené informačné bloky o potrebách seniorov a o prevencii z oblasti fyzického, psychického, sociálneho a spirituálneho zdravia.

Počas podujatia budú prebiehať sprievodné aktivity zamerané na zdravie, pomoc v starobe a v chorobe, bezpečnosť, sociálnu oblasť, kultúru a krásu.

Súčasťou podujatia bude tanečná zábava, ktorá bude po skončení hlavného programu v predpokladanom čase od 13.30 do 16.30, na ktorú vás srdečne pozývame. Pre účastníkov podujatia je zabezpečené občerstvenie a pre vopred nahlásených účastníkov tanečnej zábavy aj obed.

Vstup na podujatie a zábavu je bezplatný.

Prosíme seniorov, ktorí majú záujem zúčastniť sa aj na tanečnej zábave s obedom, aby svoj záujem nahlásili na obecnom úrade vo svojej obci alebo predsedovi základnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska vo svojej obci, alebo priamo na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva so sídlom v Rožňave na tel. čísle: 0905 439 276.

Termín na nahlásenie obeda je do 06. októbra 2022.
 
Tešíme sa na stretnutie!
 
pdficon Zoznam záujemcov o obed a tanečnú zábavu na 5. ročníku Rožňavského veľtrhu pre seniorov, ktorý sa ktorý sa uskutoční 12.10.2022 od 7.30 v Spoločenskej sále na Mestskom úrade v Rožňave.  
(PDF, 382 kB)
docx icon Zoznam záujemcov o obed a tanečnú zábavu na 5. ročníku Rožňavského veľtrhu pre seniorov, ktorý sa ktorý sa uskutoční 12.10.2022 od 7.30 v Spoločenskej sále na Mestskom úrade v Rožňave.  
(PDF, 14 kB)
odt icon Zoznam záujemcov o obed a tanečnú zábavu na 5. ročníku Rožňavského veľtrhu pre seniorov, ktorý sa ktorý sa uskutoční 12.10.2022 od 7.30 v Spoločenskej sále na Mestskom úrade v Rožňave.  
(PDF, 8 B)

 

 


© Mesto Rožňava, 3. 10.  2022  Ing. Marek Krišťák, administrátor internetového portálu mesta